JEGYEKKEL ÉS BÉRLETEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Szeretettel várunk Pécs legújabb szabadtéri közös kultúrfalatozásán! A napközbeni programok díjmentesek, az ötnapos rendezvény esti programjaira napijegyet vagy ötnapos bérletet tudsz váltani.

A Kodály Aperitif esti programjainak jegyárai, melyek rossz idő esetén érvényesek a Kodály Központ nagytermébe is:

  • Ülő napijegy: 3000 Ft – Érkezési sorrendben elfoglalható ülőhely a színpaddal szemben lévő lépcsősoron.
  • Pokrócos napijegy: 2500 Ft/pokróc/2 fő – A Kodály Központ előtti füves területre szóló jegy, ahonnan pokrócon ülve lehet élvezni az előadásokat. A pokrócot a szervezők biztosítják 1000 Ft-os kaució ellenében a helyszínen.

A Kodály Aperitifre az ülőhelyek elfogytával, illetve a rendelkezésre álló helyek mértékéig a helyszínen Sétáló napijegy 1500 forintért váltható, amely rossz idő esetén nem érvényes az esőhelyszínre.

A jegyekkel használható szektorok és elhelyezkedésük a mellékelt nézőtéren tekinthető meg.

fontos tudnod!

Az előzetesen megvásárolt jegyeket/bérleteket a helyszínen a belépéskor a jegytípusnak megfelelő színű karszalagra cseréljük. Kérjük, hogy a jegyeddel a megfelelő szektorban foglalj helyet.

A Gasztro-udvar a rendezvény teljes ideje alatt szabadon látogatható!

6 éven aluli gyermekek számára az esti előadásokra 100 Ft-os Sétáló napijegy váltható a helyszínen. A napközbeni családi programok díjmentesen látogathatók.

A Kodály Központ nagyterme az esőhelyszín. A Sétáló napijegy nem érvényes az esőhelyszínre. A Sétálójegyek rossz idő esetén a rendezvény előtt visszaválthatók a vásárlás helyén.

6-18 év közötti gyermekek számára az esti előadásokra 50%-os kedvezményt biztosítunk a lépcsősorra érvényes ülő helyekre.

 A #PécsNyitva kampány keretében azoknak a nem pécsi látogatóknak, akik pécsi szálláson foglalnak szobát augusztus 18. és 22. között, a szállásadó 20%-os partneri kedvezménnyel válthat jegyet.

A Pannon Filharmonikusok azon bérletesei, akik a 2020/2021-es évadra szóló bérlettel rendelkeznek, 20% kedvezményben részesülnek jegy- és bérletvásárlás esetén.