Csigaház – Félkomolyan a komolyzenéről

3 - 8 éveseknek

2021.08.21. – 15:30-16:30
Kodály Aperitif | Balokány Liget

Interaktív, izgalmas zenés foglalkozás, ahol szabad mozogni, táncolni, kérdezni is!

A műsor hullámzását átvéve a sajtkukac ovisok hol megtanulnak picit csendben lenni, mesére figyelni, zenét hallgatni, hol újra nekikezdhetnek ugrabugrálni. A vállalkozó kedvűek még a hangszereket is kipróbálhatják.

A Kodály Aperitif napok nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek is átéljék a felfedezés és találkozás örömét. Találkozást másokkal, új helyzetekkel és találkozást a zenével – most a szabadban! A Pannon Filharmonikusok Csigaház programsorozata évek óta csiszolódik az örökmozgó, kíváncsi ovisok igénye szerint. A Kodály Központ terme helyett most szabadtéri mini-koncert keretében vezetik be a kicsiket a muzsika világába a zenekar elhivatott muzsikusai, sok játékkal, humorral.

Góth Tamás és Őri Eszter az ütőhangszerek művésze, Plecskó László pedig harsonaművész, ők lesznek a házigazdák, a muzsika és jókedv felelősök a Kodály Aperitifen!

Az interaktív, izgalmas zenés foglalkozáson szabad mozogni, táncolni, kérdezni is! A műsor hullámzását átvéve a sajtkukac ovisok hol megtanulnak picit csendben lenni, mesére figyelni, zenét hallgatni, hol újra nekikezdhetnek ugrabugrálni. A vállalkozó kedvűek még a hangszereket is kipróbálhatják.

Minden lurkó kíváncsi, érdeklődő, nem kell zenesulis folytatásban gondolkodni, egyszerűen csak hagyjuk, hogy „mindent is” megismerjenek, hangszereket, hangzásokat és másfajta muzsikát.

A program alatt észrevétlen, játszva tanulnak sok érdekességet, itt bizony nem fognak unatkozni.

A Pannon Filharmonikusok Csigaházas muzsikusai várják nem csak az ovisokat, de a szülőket, nagyszülőket is egy jó hangulatú közös zenei programra.

 

Esőhelyszín: Kodály szekcióterem (F08)

Facebook
BÉRLET:
8990 Ft /fő
ÜLŐ NAPIJEGY:
3000 Ft /fő
POKRÓCOS jegy:
2500 Ft /pokróc /2 fő