Babzsák – Egy zsák komolyzene

A legkisebbeknek - 3 éves korig

2021.08.21. – 16:30-17:30
Kodály Aperitif | Balokány Liget

Bölcsisekre, totyogókra és tipegőkre hangolt, meghitt, ugyanakkor színvonalas komolyzenei program.

A Kodály Aperitif megálmodói nagyon fontosnak tartották, hogy a kisgyermekes családok is egészen nyugodtan belevágjanak a programsorozatba – a legkisebbekkel is. A bölcsisek, a totyogók és tipegők számára a Pannon Filharmonikusok Babzsák programja kínál nagyszerű alkalmat, hogy a picik és szüleik, nagyszüleik együtt élvezzék a muzsika békés világát. Hrubi Zsuzsanna zeneterapeuta közös dalénekléssel, mondókázással, ritmussal és ringató-andalgó mozgásokkal nyugtatja meg és szórakoztatja a picikéket. Az igazi varázslat ez után következik! Csillámló szappanbuborékok közül előbukkan a Buborék Kvartett, hogy a vonós kamaraegyüttes játékának hol ritmusban gazdag, hol pedig elandalító élményében lehessen részünk.

A zenei megismerésre is igaz a mondás, hogy nem lehet elég korán kezdeni. Már pocaklakó korban is érzékeli a magzat a külvilágban szóló muzsikát, sőt reagál is rá. A klasszikus zene jótékony hatása a gyermekek komplex fejlődésére köztudott, ezért a zeneszerető szülők, nagyszülők sokat tehetnek azért, hogy gyermekeik, unokáik már igazán korán találkozzanak, ismerkedjenek a komolyzenével!

Erre pompás alkalom egy laza, szabadtéri, nyári esemény! Kicsikékre hangolt, meghitt, ugyanakkor színvonalas komolyzenei élményt ígérnek a program közreműködői a Pannon Filharmonikusok művészei.

 

Esőhelyszín: Kodály szekcióterem (F08)

Facebook
BÉRLET:
8990 Ft /fő
ÜLŐ NAPIJEGY:
3000 Ft /fő
POKRÓCOS jegy:
2500 Ft /pokróc /2 fő